Ja Tev gaidāma smalka ballīte vai esi nolēmis draugus pārsteigt ar ko īpašu, Tev jāmāk pasniegt vīns. Draugi, radi, paziņas vai darba kolēģi spēs novērtēt Tavu izsmalcināto dabu
Vīna pasniegšana.1
22
0
SAUSS BALTVĪNS! Vēlams lietot ar: atturīgi vircotiem zivju, putnu, teļa un cūkas gaļas ēdieniem
Ieteicamā pasniegšanas temperatūra: 8 – 12 ºC
Glāze dzēriena pasniegšanai: baltvīna glāze
Dzēriena saturs glāzē: 2/3glāzes
PUSSAUSS BALTVĪNS! Vēlams lietot: pie garšvielām bagātiem zivju, putnu un teļa gaļas ēdieniem
Ieteicamā pasniegšanas temperatūra: 8 – 12 ºC
Glāze dzēriena pasniegšanai: baltvīna glāze
Dzēriena saturs glāzē: 2/3glāzes
Reklāma
DZIRKSTOŠIE VĪNI (sarkani, rozā, balti)
Servē jebkurā laikā, ar maltīti vai bez tās.
Ieteicamā pasniegšanas temperatūra: 6 – 10 ºC
Glāze dzēriena pasniegšanai: dzirkstošā vīna glāze
Dzēriena saturs glāzē: 1/3glāzes
SALDIE BALTVĪNI! Vēlams lietot ar: augļiem( īpaši āboliem, pārgataviem bumbieriem un melonēm), saldajiem ēdieniem un Rokforas sieru
Ieteicamā pasniegšanas temperatūra: 6 – 12 ºC
Glāze dzēriena pasniegšanai: baltvīna glāze
Dzēriena saturs glāzē: 2/3glāzes
ŠERIJS! Sausais šerijs labi papildina pirmsmaltītes uzkodas, kā arī uzlabo zupas garšu. Saldais šerijs labi garšo kopā ar šokolādi un riekstiem.
Ieteicamā pasniegšanas temperatūra: Sauso šeriju servē atvesinātu, saldo – istabas temperatūrā.
Glāze dzēriena pasniegšanai: šerija glāze
Dzēriena saturs glāzē: 50 grami
Reklāma
SĀRTVĪNS! Vēlams lietot: pie agrām pusdienām vai viegliem un ne pārāk vircotiem vasaras ēdieniem
Ieteicamā pasniegšanas temperatūra: 8 – 10 ºC
Glāze dzēriena pasniegšanai: sarkanvīna glāze
Dzēriena saturs glāzē: 2/3glāzes
PORTVĪNS! Vēlams lietot ar: Čedaras un citiem asiem sieriem, riekstiem un augļiem, īpaši aprikozēm
Ieteicamā pasniegšanas temperatūra: līdz 14 – 16 ºC
Glāze dzēriena pasniegšanai: portvīna glāze
Dzēriena saturs glāzē: 50 grami