Sastāvdaļas:
2 olas;
2 ēd. karotes medus;
1 glāze cukurs;
1 tējkarote dzeramās sodas;
3 glāzes miltu un milti pie kārtu izveides;
2 bundžas vārīta iebiezinātā piena;
1 paciņa sviesta;
cepamais papīrs.
Sastāvdaļas:
2 olas;
2 ēd. karotes medus;
1 glāze cukurs;
1 tējkarote dzeramās sodas;
3 glāzes miltu un milti pie kārtu izveides;
2 bundžas vārīta iebiezinātā piena;
1 paciņa sviesta;
cepamais papīrs.
O, beidzot laba recepte, kas paskaidro arī ko vairāk par to, kā salikt desu uz maizes un to visu ielikt tosterī. (Neesmu recepšu sadaļas apmeklētāja, varu derēt tur ir daudz labu rakstu, taču es runāju par tiem, uz kuriem visbiežāk uzduros, kad apmeklēju spoku galveno lapu.)
Man medus kūka nekad nav diži patikusi, liekas par sausu un saldu, taču tā, ko Tu izcepi - OHO!!! Visu cieņu...
Ja kas, šīs nav autora bildes.
Bet šo kūku esmu cepusi,un varu teikt,ka to izdarīt ir šausmīgi grūti. Bet ļoti garda,tā gan ir :)