hey.
Šajā, rakstā, varēsiet izlasīt, vienkāršu recepti, par to, kā izgatavot vienkāršu un ļoti gardu saldo no āboliem, tikai 20. minūtēs.
Enjoy!
hey.
Šajā, rakstā, varēsiet izlasīt, vienkāršu recepti, par to, kā izgatavot vienkāršu un ļoti gardu saldo no āboliem, tikai 20. minūtēs.
Enjoy!
Vajadzīgs
āboli, vidēji lieli. Sulīgi.
skābais krējums (var iztikt)
cukurs
kanēlis
+ var noderēt arī saldējums vai putukrējums
1.solis
Nomazgā ābolus un izgrebj tiem serdes. Ar īsu spicu, nazīti tas ir samērā vienkārši un ātri. Cenšās, lai caurums nav " līdz apakšai", bet lai veidojas bedrīte, kur ielikt cukuru.
2.solis
Kārto ābolus cepampannā. Es, lai mazāka šmuce, izmantoju cepamo papīru, bet gan jau var arī ietaukot pannu, lai viss nesadeg, un neizmantot nekādu papīru. Ābolu vidiņā liek cukuru un krējumu. Es daru tā- sākumā apakšā ieberu cukuru, kādu pustējkaroti, vai mazāk, tad ielieku tējkaroti krējuma un vēl no virsas pārkaisu ar cukuru. Ja negaršo krējums, to var arī nemaz nelikt, bet man patīk, kā viņš garšo beigās. Pārkaisa ar kanēli.
3.solis
Liek cepeškrāsnī uz kādiem 200 grādiem cepties apmēram 15 minūtes, bet seko līdzi, tomēr katra krāsns nedaudz savādāka. Cukuram jābūt izkusušam, ābolam mīkstam. Ja pārcep, tad āboli izjūk. Garša jau nepaliek sliktāka, bet vizuāli sanāk tāda pļacka.
4.solis
Liek šķīvī, aplej ar sīrupu, kas veidojies pannā, var izmantot saldējumu, kas labi kontrastē ar karstajiem āboliem. Var izmantot arī putukrējumu. Var arī ēst tāpat, bet tad varbūt cukuru vajag uzbērt bik vairāk.
man tājā 5 bilde tie āboļi izskatās pēc buļu pautiem no uzminiet kurienes jā baiļu faktora