Čau, čau : ) Nekad nebiju iedomājusies, ka patiesībā picu uztaisīt ir tik ļoti vienkārši un tik dievīgu, cik pasniedz labākajos restorānos (par picērijām nerunāju, jo picēriju picām ir šausmīgi biezas pamatnes)
Un jā, viens no lielākajiem plusiem šādai pizzadillai, ir tās plānā pamatne
Kas vispār ir pizzadilla? Vārds radies, apvienojot pizza un quesadilla , kas savukārt ir tāda kā pildīta tortilja. Nu, kaut kā tā!
Kā jau visās manis pievienotajās receptēs, ir iespējams variēt uz nebēdu, tomēr šeit galvenās sastāvdaļas būs šādas:
1. Tortiljas (tās kuras izmanto wrapiem un tamlīdzīgi)
2. Tomātu mērce (pamatnes apsmērēšanai) Arī šeit var variēt - es izvēlējos Ķīnas saldskābo ar ananāsiem
Produkti, kurus ņēmu pašai picai:
1. Gaļiņa
2. Desiņa
3. Sīpoli
4. Siers
5. Šampinjoni
6. Marinēti gurķīši
7. Paprika
8. Picas garšviela, taco garšviela
9. Lociņi
Uztaisījām divas picas, 3 tortiljas palika pāri, kas nozīmē, ka var uztaisīt vēl 2 vai 3, kā arī lielākā daļa produktu palika pietiekami, lai izceptu vēl 2 picas : )
Tātad - kopā varam uztaisīt četras picas : ) (teorētiski var uztaisīt sešas, tomēr vienu no picām taisīju, izmantojot divas tortiljas)
kas tas par alu...? tad jau labāk ūdeni piedzert klāt.....