Vienkāršais barraquito jeb super kafija ar piedevām.18
134
2
Sveiki! Šon Jums parādīšu kā uztaisīt vienkāršāko, bezalkoholisko versiju spāņu barraquito (barakito- izrunājam). Pagatavošanas laiks 5-7 minūtes,
Autora bilde
Tātad- mums vajag beramo kafiju dabīgo, kafijas vārāmais agregāts (šādi agregātiņi šeit kur dzīvoju ir jebkurā mājā), bet varam kafiju arī vnk uzliet vai vārīt ar kafijas automātu- galvenais, lai nav biezumu, kondensētais piens, parasts piens, mazs ķobītis kur pienu uzsildīt, mazs gabaliņš citrona mizas un malts kanēlis.
P.S. Fērbijs vārdā FĒRBIJS ar atnāca :D
Autora bilde
Ielejam kafijas agregāta apakšējā daļā ūdeni.
Reklāma
Autora bilde
Ieliekam iekšā trauku ar pīpīti (var apskatīt visas 3 detaļas pirmajā bildē) un ieberam kofi.
Autora bilde
Uzskrūvejam kausiņu (stingri) un liekam uz max uguns.
Autora bilde
Kafija gatava.
Reklāma
Autora bilde
Glāzes apakšā iespiežam (cik nu saldu gribās) kondensēto pienu.
Autora bilde
Uzsildam pienu- karstu.
Autora bilde
Nogriežam no citrona mazu gabaliņu mizas.
Reklāma
Autora bilde
Liekam mizu glāzē. BET citronu pašu nedrīkst likt- jo tas savilks kunkuļos pienu un viss pasākums būs izlejams. Bet citrona miziņa dod fantastisku aromātu un garšu šim dzērienam.
Autora bilde
Lēni ielejam karsto kafiju- neizšķaidot kondensētā piena kārtu.