Domāju ka vasarā vieni no ēdamajamiem ēdieniem,ir aukstā zupa un ābolu kūka ,tomātu gurķu salati.Tad nu ieskats manā recepte ,kā taisu savu ālolu kūku.Domājams viena no vieglākajām receptēm.
Vieglā vasaras ābolu kūka3
Sastāvs:raugu mīkla(standarta recepte),3 āboli no pasu dārza,kanēlis,skābais krējums,cukurs.
Izrulējam mīklu plānu.
Nomizojam ābolus,un izgriežam serdes.
Sagriežam smalki šķēlītēs.
Mīklu ieklājam cepeš pannā.
Saliekam ābolus pa virsu un liekam iekšā cepenē uz 175 grādiem uz 10min cepties.
Pa to laiku ieliekam krējumu šķīvī, pieliekam kanēli.
Pieliekam cukuru.
Un visu samaisam kārtīgi,pa to laiku jau kūka būs nedaudz apcepusies ņemam āra.
Pārlejam ar kanēļa cukura krējuma maisījumu,liekam cepenā atpakaļ uz 15 min vēl pacepties.