Vistu noskalo,nosusina ar dvieli, nogriež(asti) un liekus taukus. Majonēzi sajauc ar sinepēm, karija pulveri, sāli, pipariem, ķiploku un eļļu. Ar doto mērci ieziež visu vistu. Vistu ietin maisiņā, marinē nakti ledusskapī. Vistu sāna malā ar asu nazi iegriež un paslēpj spārnus (lai nedeg), kājas savelk kopā ar diegu. Vistu liek produktu cepšanas maisiņā un aizver galus, dažas vietas izgriež (lai cepšanas laika maisiņš nepārsprāgst ). Cep sakarsētā cepeškrāsnī 180-200 *С 60-70 minūtes. Gatavu vistiņu pasniedz ar apceptiem pannā kartupeļiem un vārītiem dārzeņiem. Labu apetīti! Iesakiet šo recepti draugiem un spiediet pirkstiņus, patīk. Paldies par uzmanību!
Sastāvdaļas:
vista 1
majonēze, krējums vai kečupu 2 ĒK
sinepes 1 TK
ķiploks 1 daiviņa
sāls 1 1/2 TK
karija pulveris 1/4 TK
augu eļļa 2 ĒK