Uzberam gatavo vistas masu. Bija jācep uz vidējas uguns 10-15 minūtes. Nav vista tāda oranžīga,jo izslēdās zibspuldze dēļ zemā akumulatora līmeņa
Pieberam Čedaras sieru
sarullējam,uzklājam uz pannas un liekam 180* uzsildīt. Kādas 5 minūtītes
Ak,tā patīkamā smarža :)
Gatavs. Es piedzeru klāt koliņu. Patiesībā sanāca baigi asais,bet man garšoja :D.
Labu apetīti! :)
Prieks, ka pacenties, jo šāds ēdien prasa laiku un pacietību.
Un šādiem ēdieniem ir iespējamas visdažādākās variācijas pildījumam, te var ļaut vaļu iztēlei un eksperimentēt.
Nākotnē, lai zinātu,nu tā lai nekas nekristu ārā, vai nu ieloki abas sānu malas un pēc tam no apakšas rullē uz augšu vai uzloki apakšmalu biki pāri pildījumam un abas sānu malas loka uz visu. :)
Es to garšvielu mix neizmantotu.Jo vienreiz taisiju vistas filejas cepeškrāsni un 1 no tām uzbēru virsū.(tā viena kurai virsū uzbēru mix sadega un izskatijās kā ogle:D)
man labāk patīk taisīt ar lavašu nevis tortilljas mīklu. iesaku pamēģināt :)