local-stats-pixel fb-conv-api

Vakardienas pupiņdancis ar šodienas kāpostiņdziesmu :)14

334 8

Nu taa, daargie spoki jaunajaa veidolaa! Iemetiishu ka es ar savu artavu - dariishu jums zinaamu, kaa shodien vakardienas slinkumu pievaareeju. Nu taa pievaareeju, ka vakar receptiiti nepasviedu, a shon veestiishu veselas divas :)))

Vakar, naakot maajaas, atcereejos, ka lecskapii salst un skumst dzeltenaas pupinjas. Nu kaa es taa vareeju par vinjaam aizmirst?! Nu ko, skaidrs, kas jaadara.

Sagriezu pupinjas mazliet siikaak. Sariiveeju tomaateenus (miza aizceljoja uz miskasti), pievienoju svaigi rautu baziliku (aug uz palodzes kaa traks) un sagrieztus kjiplokus (no mammuka daarza). Visu samaisiiju, atstaaju, lai ievelkas (tikai lai stav pie ratiem). Pa to laiku apcepu pupinjas. Nu apmeeram 5 minuutiites. Tad pievienoju tomaatu maisiijumu un zem vaaka sutinaaju kaadas minuutes 15, kameer liekais shkjidrums izgaroja. Tad uzbeeru sariiveetu Dziugas sieru un veel zem vaacinja pasauteeju (man ljoti patiik krievu - potomila, tas izsaka tieshi to procesu), liidz siers njeema un sadomaaja izkust. Vualjaa!

Kotleteeni nebija tur paredzeeti, bet naacaas vien uzveidot, jo citaadi maltaa galja buutu kapituleejusi... ;)

Nu un shodien vajadzeeja k-ko no kaaposteena izveidot, jo tas nabags bija jau galiigi saskumis. Vispirms iesleedzu to karstumbuudu, tad iesmeereeju formiiti ar sviestiinu un, lai jamam nebuutu garlaiciigi (sviestiinam), iekaisiiju riivmaizi. Baltmaiziites shkjeeliites (iistaas, Laachu) apleeju ar pienu, lai izmirkst. Tad smalki sagriezu kaaposteenu, mazliet piebeeru saali un ar roku saspaidiiju. Padevaas. Klaat pievienoju izmirkusho baltmaizi, uzputotu olas dzeltenumu un piparu piedevas, arii nedaudz sarkano papriku. Visu samaisiiju, tad iecilaaju saputotu olas baltumu. Masu ieliku sagatavotajaa formaa. Pa virsu uzgriezu tomaata shkjeeles un uzkaisiiju sariiveetu puscieto sieru. Uz 20 minuuteem forma devaas karstuma apkampienos. Izskatiijaas taada mazliet bailiiga ;)

Riit pusdienas garanteetas, klaat derees kreejums ar dilliiteem (uz balkona aug).

Lai jums visiem miiljsh un piepildiits vakars! :)

334 8 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Tie apraksti zem bildēm, kas laikam ir domāti kā smieklīgi, ir ļoti kaitinoši.

11 2 atbildēt

Receptes oriģinālas, bet tas rakstības stils ir vienkārši šausminošs.

6 0 atbildēt

Neateiktos no šāda tagad emotion .... emotion

4 0 atbildēt
Kaut kaads murgains savaarstiijums, nevis apraksts, laikam spaisu piipeeji, kad rakstiji...
6 2 atbildēt
Drosvien jaiet uz virtuvi un jābeidz sēdēt spokos emotion
4 2 atbildēt

TAd cik kopā laiks aiziet uz šitā brīnuma pagatavošanu no A - Z ?

2 0 atbildēt

Paldies par komentu! emotion Neko šausminošu neredzu.

1 0 atbildēt