Katliņa liek dzērvenes stampā līdz izdalās sula,lej aukstu ūdeni (100ml).Dzērveņu masu izkāš caur marli vai smalku sietu.Iegūto sulu novieto ledusskapi.Dzērvenes (izspiestas caur sietiņu)liek katliņa lej ūdeni (250ml)vāra 5 minūtes,izkāst caur sietiņu.Iegūto novārījumu uzvāra,uz lēnas uguns,iemaisa mannu un pastāvīgi maisot, vāra vēl 15-20 minūtes,tad pievieno cukuru uzvāra noņem no uguns.Nedaudz atdzesē(5-10 minūtes)masai pievieno no ledusskapja izņemtu sulu un putot lūdz masa paliek gaisīga dubultojas.Jo ilgāk tiks kults,jo debesmanna kļūs gaisīgāka.Uzpūteni atdzesē, pasniedz ar aukstu pienu.Veiksmi gatavošanā! Lai jums labi garšo! Uz tikšanos
Sastāvdaļas;
Dzērvenes 70g
Cukurs 130g
Manna 30g
Ūdens 350ml