Ņemam vēlamās sastāvdaļas picai, labu vīnu un tikpat labu kompāniju un... aiziet!
Tusiņpica13
Rīvē sieru atspēries - krievijas, holandes, mocarellu un man garšo arī pa smirdīgajam
Tikmēr sev un viesiem servē aukstu vīnu un meklē labu picplātnes ekspertu- mūsu gadījumā šo burvīgo lomu un jaunu recepti ienesa brīnišķīgs vīrietis manā priekšautā- jem 2 olas, pāris saujas miltu, puslitru kefīru un maisa & klunčā, līdz iegūst konsistenci, līdzīgu kukulim, kuru atstāj atpūsties uz 20 min.
sagriež sastāvdaļas vai izvelk no paciņām - mūsu gadījumā - elementārās, bez kūpinātas vistas un ananāsiem
Silda krāsni uz/līdz 240* un rullē mīklu, kas paelpojusi, klāj raudeni, tomātu mērci un vico visu virsū
Diāna turpina griezt mocarellu un pārējās sastāvdaļas
Burvīgais vīrietis priekšautā rullē mīklu un darina picas
jāsāk izskatīties apmēram tā, bet jāseko rūpīgi līdzi, vai viesu vīna glāžu līmenis pienācīgi krītas
Pirmo picu šauj sasildītajā krāsnī un pārējais ir tikai laika un vīna jautājums
ja ir ekstra panna, gatavo jau nākamo picu, brīvā fantāzijas lidojumā
velk ārā un testē - laba!