Sveicināti spoki!
Esmu atgriezusies un pie tam ar recepti.
Ja ir gana daudz laika, lieki to neizšķērdējot ķeros pie pierādziņu cepšanas.
Sveicināti spoki!
Esmu atgriezusies un pie tam ar recepti.
Ja ir gana daudz laika, lieki to neizšķērdējot ķeros pie pierādziņu cepšanas.
Sastāvdaļas:
Cāļu šķiņķi (var izmantot jebko, kas iet pie sirds)
Tuncis
Dārzeņi - sīpoli, burkāni, ķiploki.
Visas sastāvdaļas nav iekļautas attēlā, vēl nepieciešams:
Majonēze
Mīkla (kādam rauga, kādam kārtainā. Manā gadījumā kārtainā)
+ garšvielas - sāls, pipari, lauru lapas un jebkas cits, kas iederas tavā gaumē.
Uz pannas mazliet apbrūnina neizaugušās vistiņas.
Kamēr cāļu šķiņķīši apcepas, sagatavo visu nepieciešamo buljonam - katlā metam burkānus, sīpolus, ķiplokus, lauru lapas, u.c. garšvielas.
Buljonam viss sagatavots, vistiņas apcepušās. Pievieno cāļu šķiņķus katlā.
Kamēr vāras buljons, sagatavoju tunča masu.
Man, personīgi, labāk pie sirds iet tuncis eļļā, nekā savā sulā, tādēļ noleju lieko eļļu un tunci lieku bļodā, kurā vēl pievieno sasmalcinātus sīpolus un nedaudz majonēzi (neticēsiet, bet dēļ šī neveselīgā brīnuma ir patīkamāka, maigāka garša).
Visu izmaisa.
Buljons izvārījies, izķeksē cāļus un ļauj tiem atdziest.
Tieši tāpat ar dārzeņiem.
Kad cāļi atdzisuši, tos nolobu.
Šoreiz tradicionāli nemetu gaļas mašīnā, bet smalki sagriezu.
Pie sagrieztās gaļas, caur sietu pievienoju dārzeņus, protams, arī tos var smalki sagriezt.
Izskatās superīgi,supergardi. Paldies par ideju Ziemassvētku vakariņu galdam
A, kad izcep, taas rievinjas pazuud, ja? Zjeel... ehh, taisiishu kaa vienmeer Par recepti +