Sveiki. Šo vakaru es veltīju kabačiem. Rezultātā tika uzmočīti kabači manā gaumē. Domāju, ka ļoti viegli pagatavojams un garšīgs ēdiens, kuru varētu pagatavot ikviens.
Nerakstīšu recepti un nepieciešamo. Hronoloģiski pārskatot rakstu, sapratīsiet kas un kā.
Agrāk, godīgi sakot, pašam negaršoja kabači. Taču pagaršojot šo, nevarēju palikt vienaldzīgs.
Tu arī to vari!16
Tātad ejam ārā uz dārzu, pie sevis vai pāri žogam pie kaimiņa, nav svarīgi un atrodam kabačus, kuri izskatās, kā bildē augšā (tas tā, ja kāds nezin kā izskatās vai arī ir jau sasniedzis kondīciju kurā kabačus no gurķiem neatšķir)
Tālāk, kad esam veiksmīgi atgriezušiem mājās, nomazgājam (vai arī ja vēlaties nemazgājam) kabačus un sagriežam.
Tad taisām vanniņu, kur peldēsies kabači pirms doties uz pannas. Būs nepieciešams. (sāls pēc garšas, 1 ola un 1ēdamkarote milti)
Visu samaisot, jāsanāk šādi. Te attiecīgi vannojam kabačus un liekam uz pannas.
Te mēs nepārcenšamies un skatāmies, lai izcepas brūnīgi.
Tieši tik brūnīgi.
Kad viss izcepts jāķeras klāt tūningam. Būs nepieciešams (sāls, ķiploki, tomāti, pipari var arī zaļumus)
Sagatavoja ķiplokus.
Un galu galā jāsanāk tādam šedevram. Var ēst kopā ar kartupeļiem, rīsiem vai vēl nez ko. Es labprātāk lieku uz maizes un sanāk ļoti labs buķiks.
Labi. Tagad jāskrien ēst :D