local-stats-pixel

Tradicionālā siļķe kažokā27

326 2

Sastāvdaļas:
4 - 5 vidēja izmēra kartupeļi,
4 olas,
1 vidējs sīpols,
1 liela biete vai 4 maziņas,
1 vesela neķidāta siļķe vai 2 iepakojumi tradicionālas siļkes filejas,
majonēze,
sāls, pipari.
Pagatavošana:
1) Liekam vienā katlā vārīties 4 - 5 kartupeļus un 4 olas, otrā katlā - 4 mazas bietes. Olas vāram 10 minūtes, kartupeļus 20 min. un bietes 30 min.
2) Kad novārītas, nolejam karsto ūdeni un pielejam aukstu ūdeni no krāna, lai ātrāk atdziest.
3) Kad atdzisuši, olām nolobàm čaumalas, kartupeļiem, bietēm notīram mizu.
4) Ķeramies pie slāņošanas:

Reklāma
Reklāma
326 2 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 27

0/2000

Man ir 20 gadu un es līdz šī gada septembrim nezināju, kas ir siļķe kažokā, jo mēs latgalē vienmēr to saucam par šubu, skaisti ne.

P.S. Varu mierīgi apgalvot, ka šie salāti ir mani favorīti.

10 0 atbildēt

I could not explain, bet viss šitais man garšo atsevišķi, bet kad viss ir kopā es nevaru to ieēst! Iespējams esmu vienīgais iedzīvotājs Latvijā kuram negaršo siļķe kažokā  emotion Iespējams, ja es pavadītu nedēļu bez pārtikas mežā manas domas krasi mainītos  emotion 

8 0 atbildēt

Nokomentesu viena varda- skaisti!

7 0 atbildēt

Šo gan es negatavošu  emotion  riebjas siļķe  emotion 

6 0 atbildēt

Shodien mana sieva arii to pashu meistaro!!! Njam, njam....

6 0 atbildēt

Rīt jāuztaisa un uz Jauno gadu noteikti lai ir ar ko iekurbulēt kuņģi nākošajā rīta uz paģirām emotion 

5 0 atbildēt
Vnk. vajag 😃😃!
5 0 atbildēt

Šodien uztaisiju . Tagad ēdu baigi laba emotion 

4 0 atbildēt

ZVIEDRU - SILKE kažokā

1. 2000 EUR

2. 5000 EUR (VISS kažokā)...

3. 10000 EUR  - dzīvojiet laimīgi ar savu SILKI  emotion 

5 2 atbildēt

Kad citi gatavo, atcerējos, ka es arī varētu gatavot aizmirsto siļķi kažokā.

Es gan bietes neprotu izvārīt pusstundā, ja nu vienīgi puscietas. Man vārīsies stundu.

Vidēja izmēra kartupeļu ar mizu vārīšanas laiks atkarīgs no kartupeļu šķirnes - iespējams, pusstunda.

Es nevāru katru dārzeni atsevišķā katliņā, visu vāru vienā katlā. Lieku vārīties bietes, uzlejot pavairāk ūdeni. Kad pusstundu vārījušās, tajā pašā katlā pielieku burkānu (ja vajag), kartupeļus un vāru līdz gatavībai.

Visiem jauku dienu un garšīgus salātiņus!

2 0 atbildēt

Es arī esmu fanu pulkā! Gardi, gardi, gardi! Gribas uztaisīt, bet kaut kā vienmēr licies pārāk ilgs un vienmuļš griešanas process. Neatzīstu rīvēšanu, gribu visu sagrieztos kubiņos.

Tava siļķe kažokā izskatās ļoti apetelīgi. 👍

2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt