Nav obligāti. Sarīvējam sieru.
Gatavojam mērceli- kausētais siers. Nav obligāti- krējums.
Nav obligāti. Piemetam kārtīgu krējuča karoti kausētajam sieram un riktīgi samaisam, būs smeķīgāks un plastiskāks smērēšanai.
Visas konstruktora daļas savā godībā, gatavas salikšanai! Īstais brīdis, lai ieslēgt cepeškrāsni uz 220 grādusiem... lai silst. Tobasko pēc pašu vajadzības...
Tortiljas pamatni uz galda!
Uzsmērējam mērceli, gaļinieku pa virsu. Konkrētais izkārtojums ir ieteicams korektai salikšanai pēcāk.
Drāzeņu uznāciens, liekam virsū tomātus, salātus(kāpostus).
Nav obligāti. Uzbirdinam sieraini.
Īsa pamācība locīšanā(bija uz iepakojuma).
Salikts produkts! Drošībai aizspraužam ar zobu bakstāmo koceņu.
Iesaku (vismaz es tā daru) - maltās gaļas vietā ņem vistas fileju un sagriez kubiciņos, samarinēt un tad izcep un būs garšīgāk! Un kociņu vietā uzber uz maliņas sieru (no iekšpuses) un tad ieliec cepeškrāsnī (ietin folijā) un kādas 15min. pasildi, lai izkūst un salīp.
''tortiljas man garšo kā izsalkušam sētas kaķim zives galva.''Vispār zivis nav kaķu iecienītākā barība, viņi tās sāka ēst tikai Otrajā pasaules karā, kad blokādes dēļ pietrūka gaļas.Bet par rakstu +!
FAjita Spice Mix ir baigais draņķis, labāk pašam čili,ķiplokus un citas garšvielas/garšaugus sajaukt un izmantot, nevis pārmaksāt par TO!
atšķirībā no citiem kuriem tavs rastīšanas stils nešķiet pieņemams, atļaušos teikt, ka man patīk, interesanti lasīt
bet jā tortilijas garda lieta, tik es gan pārsvarā veģetārās taisu
Prieks par centību veidot rakstu, bet šī ātrāk varētu būt "Meksikāņu Torta"
Cheserijas taisa tā pat kā tako, tikai ir 2x lielākas un karsējot kukurūzas maizes pamatni uzliek sieru lai izkūst. Tad liek virsū gaļu, smalki sagriestu nevis malto. Tad nāk sīpoli un nobeigumā pupiņas un viss pārējais.
Vēlāk uzspiež virsū vēl citrona sulu un labi daudz chilly tā lai viss peld pa šķīvi.
Pati pirms pāris dienām taisīju. Iesaku izmantot vistas fileju, jo ar to bus garšīgak