Brūnais krēms jau bļodā gaida kopš vakardienas. Virgrūtākais moments ir, kad jāpieņem galīgais lēmums kādus līkločus un ar kuru uzgali taisīt.
Ja nedaudz noiet greizi, daudz pielabot nevar.
Brūnais krēms jau bļodā gaida kopš vakardienas. Virgrūtākais moments ir, kad jāpieņem galīgais lēmums kādus līkločus un ar kuru uzgali taisīt.
Ja nedaudz noiet greizi, daudz pielabot nevar.
Vēl uztaisu nedaudz gaišā krēma - apm. 50 gr sviestu siltumā sakausēju ar balto šokolādi un krāsai pievienoju pikucīti no tā paža brūnā krēma krāsai. Vēl nedaudz pūdercukura un ar karoti mazā bļodiņā to saputoju. Vēl kādu dzērveņu ogu no cukura sīrupa un gatavs.
Jaliek grozā, jo šoreiz tā ceļos uz motokrosu Apē.
Māju torte, lai var lēnām nesteidzoties nogaršot un redzēt kas ir sanacis.
Vēl bļodiņa ar musli, ja ar atgriezumiem izslauka krēmu bļodas un pārkaisa ar grauzdetām sēkliņām, cidonijām un dzērvenēm.