Ņemam katru strēmeli un sasmērējot ar krēmu, satinam „gliemezīti”. Var taisīt divus stāvus (tad, torte būs augstāka un šaurāka), man ir viens stāvs (tad, maiss ir platāks).
Beigās noapaļojam ar biskvīta gabaliņiem.
Taisām mastiku. Ūdens peldē izkausējam 330g melnās šokolādes. Zefīru izkausējam mikroviļņu krāsnī (apm. 15min) un pievienojam šokolādi.
ĀTRI izmaisām un pievienojam 2 ēd. k. mīksta sviesta un 6 ēd.k. saldā krējuma. Tas jādara ļoti ātri, jo masa ātri sastingst. Kārtīgi izmaisām.
.....uzliekam uz torti. Lieko nogriežam, malas aizlokam zem tortes.
Nav slikti, tikai biskvīta taisīšanas tehnoloģija galīgi garām. Ja ir interese par superīga biskvīta recepti, PM.