Kamēr zupa vārās ņemam cieti - liekam 3 - 4 ēd./k un samaisam ar nelielu ūdens daudzumu.
Lejam cieti klāt zupai un samaisam, ja gribās vel tumīgāku, liekam klāt vel cieti.
No manis +2 ;) Liec vēl receptes un konkurē man lūdzu, citādi vairs nav iedvesmas kko bildēt čakarēties un likt te :)
pirms pāris dienām arī taisīju šo pašu zupu, sanāca ļoti garšīgi. Tikai drusciņ trūka, lai garšotu tieši tā, kā Gan bei tomātu-vistas zupa.
Nebūtu tas lērums ķiploku, tad būtu tīri ēdama zupa. Nedzīvojot Rīgā. man tas jūsu gan bei neko neizsaka, bet vispār jau olas baltumu mēdz likt klāt austrumu virtuves ēdieniem, viņi jau izceļas ar visu ko, kas mūsu izpratnei un garšas kārpiņām ir svešs, bet dažiem iegaršojas.