Sastāvdaļas 200 g cukura 4 olas dzeltenumi 4 cl ''amaretto'' liķiera 500 g ''mascarpone'' siera 250 g garenu biskvīta lokšņu (var pirkt veikalā,var pagatavot pats) 2 tasītes espesso kafijas 2 cl ķiršu degvīna (var arī kādu pēc smaržas patīkamu konjaku vai ko citu tādu) 2 ēdamkarotes tumšā kakao-apkaisīšanai. Pagatavošana: 30 min.
Reklāma
Porcelāna vai kāda cita,piemēram, stikla trauka pamatni izklāj ar bizkvīta loksnēm.
apslaka ar 1 tasi espresso kafijas un ķiršu degvīnu.tad iepriekš sajaukto masu(pusi)
uzlej biskvītam virsū.virs tā atkal kārto biskvītu un aplej ar atlikušo espresso un atlikušo ''amaretto'' liķieri.tad atkal virsū liek krēma kārtu,izlōdzina un pārkaisa ar kakao kārtu.(15 min)
Pēc tam tur leduskapī ap 6 stundām,ideālā variantā atstā uz nakti.
Reklāma