41

 232  1

Ziniet, pilnīgi neticami, bet fakts! Vietējā tirdziņā eZZiiCim palaimējās iegādāties fantastisku siļķīti. Jā, tikai vienu, jo nevarēja jau zināt, ka tā būs tik izcila. Jāsaka, ka eZZiiC jau bija aizmirsis to siļķes garšu, un samierinājies, ka tādas vairs nav. Izrādās ir!!!

Trekna, praktiski bez sāls un ar ikriem. Sapnis! Prieks, ka tagad zināms, kur dabūt, ka tik nu nepazustu vai arī nesabojātos tā garša, jo, kā zinams, ar laiku garšīgi produkti pārvēršas ne tik garšīgos...

Nu un, tā kā eZZiiC plānos bija gatavot marinētu siļķīti, tad nav ko kavēties

Komentāri 41

0/2000

Atliek vien norīt siekalas

 15  0 atbildēt

Pusdienām tas ir pa knapu  , bet garšīgi gan!   

 11  0 atbildēt

Nav obligāti nekas jāvāra, aukstu etiķūdeni uzlej un gatavs. Dienakts jāpagaida...

 9  0 atbildēt

Viss sarežģītākais ir notīrīt siļķēnu.      

 9  0 atbildēt

zacenei labi ģeld  

 9  0 atbildēt

Siļķe ir reāls gardums!

Man gan labāk patīk Matje eļļā!

 8  0 atbildēt

Nostaļģija.Kādreiz tā taisijām siļķīti vismaz reizi mēnesī,neiespringstot uz vārīšanu,jo tāpat tūlīt tika aprīta... šovakar iztaisa un rītvakar (pec24st.)ēd,ilgāk gaidīt nespējām.Bija ļoti svarīgi no kādas mucas nāk,vai bundžas,ne par sāļu lai būtu un pietiekami trekna ar.Jāā,bij laiks ,varetu ilgi to visu apspriest,bet nav laika,jāiet uz virtuvi.Mazsālīta siļķes fileja ledusskapī bija ,etiķis ari ir,un pāris sīpolus kaut kur manīju ...

 6  0 atbildēt

+8

 6  0 atbildēt

👍

 2  0 atbildēt

  

 3  2 atbildēt

Vot šitā zive gan uz mana galda nekad negulēs. Neciešu siļķes, bet par gaumi jau nestrīdās.   

 3  5 atbildēt

Fui!

 2  5 atbildēt