Taisīju plovu beigās sanāca Rissoto (Smalkāks nosaukums rīsu putrai ha ha hā!)
Sīpoli
Cūkgaļa
Rīsi
Burkāni
Tomātu mērce
Tomāti
Lauru lapas
Smaržīgie pipari
Melnie graudu pipari
Sāls
Malti melnie pipari
Taisīju plovu beigās sanāca Rissoto (Smalkāks nosaukums rīsu putrai ha ha hā!)
Sīpoli
Cūkgaļa
Rīsi
Burkāni
Tomātu mērce
Tomāti
Lauru lapas
Smaržīgie pipari
Melnie graudu pipari
Sāls
Malti melnie pipari
Sacepam sīpolus
Pievienojam burkānussīpoliem un apcepam
Liekam vārīties rīsus
Nebija cūkgaļas kakla karbonādē tā kā iztiku ar karbonādi, nebija tik daudz, lai saceptu karbonādes pietiekama dauzumumā....
Pievienojam cūkgaļu un apcepam. Pievienojam tomātus.
Pievienojam Spilvas luksus tomātu mērci
Burciņā ielejam ūdeni.
Pievienojam lauru lapas, smaržīgos piparus un melnos piparu graduus
Pievienojam rīsus
Izskalojam burciņu un pielejam pie plova klāt , un liekam pasautēties.
Vidū ieliekam ķiploku daiviņu lai ievelkas.
Nez, ja labi garšo, tad vienalga kādā konsistencē! Es, piemēram, arī ēdu makaronus ar rīsiem un kaut ko klāt, vai kaut ko tamlīdzīgu, jo tas r palicis ledusskapī un jāapēd. Tā kā Tavs ēdiens nu gan jau garšoja labi arī šķidrā veidā!
Varbūt samuldēšos, bet plovu necep pannā, bet gan sautē pīlē. Man tā liekas, ka plova pagatavošana ir kaut kas tik pat mistisks kā pirmo klašu omlete...omg, es apšautu pusi kaimiņus, ja kāds man iemācītu uztaisīt tādu omleti kā pasniedza deviņdesmito gadu sākumā..... esmu izmēģinājis visu, kult un maisīt, pievienot sodu vai cieti, vai miltus, cept pannā vai cepeškrāsnī, bet vē jo projām nav sanācis to kārtaino, sulīgo omleti uzcept!
Viena lieta ir jau pieminētais katls, otra ir tāda, ka vajadzēja atstāt uz kādu brītiņu, lai rīsi uznem visu lieko mitrumu. Spilvas Luksus mērce arī būs pārāk maiga. Parasti apcep tomātu pastu, tā dod plovam pareizo krāsu.