Pēc garšas sāli un piparus pievienojam
Nu kaut kas Rissoto (Rīsu putras) veidīgs sanāca, bet bija garšīgs, pirmoreizi mēģināju taisīt plovu!
Pēc garšas sāli un piparus pievienojam
Nu kaut kas Rissoto (Rīsu putras) veidīgs sanāca, bet bija garšīgs, pirmoreizi mēģināju taisīt plovu!
Nez, ja labi garšo, tad vienalga kādā konsistencē! Es, piemēram, arī ēdu makaronus ar rīsiem un kaut ko klāt, vai kaut ko tamlīdzīgu, jo tas r palicis ledusskapī un jāapēd. Tā kā Tavs ēdiens nu gan jau garšoja labi arī šķidrā veidā!
Varbūt samuldēšos, bet plovu necep pannā, bet gan sautē pīlē. Man tā liekas, ka plova pagatavošana ir kaut kas tik pat mistisks kā pirmo klašu omlete...omg, es apšautu pusi kaimiņus, ja kāds man iemācītu uztaisīt tādu omleti kā pasniedza deviņdesmito gadu sākumā..... esmu izmēģinājis visu, kult un maisīt, pievienot sodu vai cieti, vai miltus, cept pannā vai cepeškrāsnī, bet vē jo projām nav sanācis to kārtaino, sulīgo omleti uzcept!
Viena lieta ir jau pieminētais katls, otra ir tāda, ka vajadzēja atstāt uz kādu brītiņu, lai rīsi uznem visu lieko mitrumu. Spilvas Luksus mērce arī būs pārāk maiga. Parasti apcep tomātu pastu, tā dod plovam pareizo krāsu.