Protams, kādam recepte nebūs nekas jauns, bet ja galvenais ēdājs mājās saka, ka vajag pagatavot, ārpus sportošanas un veselīgas ēšanas, tad jāgatavo vien ir!
Tieši tā, tu nepārlasījies, šodien gatavosim Bekona sušī..
Tādu Sušī vēl nebūsi redzējis!20
Nepieciešamie produkti:
Liellopa maltā gaļa (500g);
Vītināts šķiņķis, a/k šķiņķis vai vītināts speķis (mūsu gadījumā - 10 plānās šķēlēs, pēc svara ~ 125g);
BBQ mērce;
Siers pēc izvēles (~100 - 150g);
Kopējā gaļas garšviela;
Načos tortillas;
Cepti sīpoli.
Procesā noderēs sušī veidošanas paklājiņš, otiņa ar kuru uzklāt BBQ mērci un sušī irbuļi..
Maltajai gaļai pievienojam savu izvēlēto garšvielu (mūsu gadījumā tā ir kopējā gaļas garšviela)
Uz sušī tinamā paklājiņa izvietojama bekona šķēles (5 šķēles vienā rindā)
Izklājam nelielā biezumā malto gaļu un pārklājam ar BBQ mērci.
uzliekam biezās šķēlēs sagrieztu sieru (pēc izvēles)
Sarullējam bekona sušī cieši un liekam uz pannas.
Tikmēr cepeškrāsni uzsildām līdz 180 - 200 grādiem.
Liekam cepeškrāsnī un cepam 20 - 25 minūtes, tad izņemam un apsmērējam ar BBQ mērci un liekam cepties vēl uz 10 minūtēm. Pēc 5 minūtēm vēlreiz izņemam, un apsmērējam atkārtoti ar BBQ mērci.
Kad esam pacepuši vēl 10 minūtes, ņemam ārā..
Apberam ar mūsu izvēlēto produktu - ceptiem sīpoliem vai sadrupinātiem nacho tortillas čipšiem..
Izrullējam, lai aplīp visapkārt sušī..