Panang Curry - 6. vieta (Taizeme)
Pelmeņi Guo Tie — 5. vieta (Ķīna)
Tang Bao — 4. vieta (Ķīna)
https://myriadrecipes.com/tang-bao/
Pasaules slavenā ķīniešu delikatese. Pirmkārt, ar salmiņu palīdzību jums jāizdzer buljons. Velāk Tang Bao tiek atgriezts vaļā - iekšpusē jūs atradīsiet gardu gaļas pildījumu.
Amêijoas à Bulhão Pato - 3. vieta (Portugāle)
https://www.tasteatlas.com/ameijoas-a-bulhao-pato
Gliemenes vārītas čaumalās. Garšvielas ar ķiplokiem, citronu sulu, cilantro un olīveļļu.
Picanha — 2. vieta (Brazīlija)
https://www.thespruceeats.com/top-sirloin-cap-or-picanha-p2-4119892
Steiks ar iespaidīgu tauku kārtu, kas tiek pagatavots uz atklātas uguns un pasniegts ar vienkāršu chimichurri mērci.
Japāņu karijs - 1. vieta (Japāna)
https://fuji-san.ru/retsepty/kak-prigotovit-karri-po-yaponski-retsept/
***
Izmantotajs avots. https://www.tasteatlas.com/
Te jau vesela pavārgrāmata sanāk.
Gribētu nobaudīt ceptas aligatora olas ar bekonu. 😋
Nu nezinu, pusē tur ir pelmeņi ar dažādiem nosaukumiem. Un daži izskatās ka jau vienreiz lietoti😆.
Portugāle rullē! 💖
https://media.tenor.com/-AqBQk1I9V4AAAAd/panlasang-pinoy-easy-recipe.gif