Sviestu pupiņas ar kūpinājumu16
Ņemam sviesta pupiņas(manA gadījumā no laukiem vestas) nomazgajam un nogriežam abus galus nost.
Ņemam kūpinātu cūkas krūtiņu(ārī šis brīnums man no laukiem vests)
Sagriežam salmiņos gaļiņu,lai būtu ko cept kamer sviesta pupiņas vārīsies
Liekam katlā pupiņas un pielejam ūdeni ta lai nosedzas viņas,un pieliekam sāli.Dilles liekam ar visiem kātiem kurus citur nevar izmantot un tikai pa virsu.Jo viņas mēs nemaisīsim kamer vāras,beigās dilles noņemsim.
Sagriežam papriku balto smalki(tagad viņam ir sezona),jo viņa ir smaržīgāka ka parastā.
Mājas pašu audzētais baziliks ,noplēšam pāris lapiņas.
Liekam gaļiņu uz panas un pieliekam klāt šķipsniņu sāls,svaigi maltus piparus,baziliku.Un cepjam kamēr ir krauksķīgs.
Tad metam klāt papriku.Ja no gaļas ir iznākuši ārā tauki tad bikiņ nolejam nost cik varam.
Šādi vajadzētu viņu apcept un nedaudz pielikt klat kam garšo sīpoli.Pa to laiku jau pupiņas ir izvārijusās.Nokāšam ūdeni.
Ņemam un likam cepto kūpinājumu klat pupiņam un visu kārtīgi samaisām.