local-stats-pixel

Suši38

531 3

Sveicināti! Sabildēju kā es gatavoju Mājas apstākļu sušī ar samērā lētām precēm:)

Lai jau labi garšo un ieprieciniet savus tuviniekus ar gardumu.

Man visa šī pagatavošana aizņēma ~2stundas. Pats apnicīgākais ir tīt kopā visu :D

P.S Atvainojos, ja ir kādas kļūdas, pirmo reizi lieku no telefona rakstu un nav ne jausmas vai izdosies :)))

Reklāma
Reklāma
Reklāma
531 3 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 38

0/2000

Beidzot iztīriju klaviatūru,jo pateicoties Tavam garšīgajam rakstam piesiekaloju viņu emotion

27 0 atbildēt
Smukas zeķītes.
21 0 atbildēt

Beidzot kaut kas veselīgāks spokos. Liels liels plusiņš ,jo suši ar man garšo.

11 0 atbildēt

Ikreiz, kad kāds pasaulē pie suši pievieno krēmsieru, tajā brīdī Japānā kādam tradicionālā suši meistaram no rokām uz grīdas izgāžās paplāte vai rīsu katls. Bet jāpamēģina nākošreiz, varētu būt garšīgi. emotion

10 0 atbildēt

Smukas zeķītes emotion emotion emotion ... Bet tā labs raksts +

3 0 atbildēt

Suši ir mans mīļākais ēdiens, jummy! Vienīgais, labāk krēmsiera vietā izmantot filadelfijas sieru.

3 0 atbildēt

Man ir jautājumi,kapēc bildes otrādiemotion

2 0 atbildēt

Mmmmmm, sušīiiiiiiiiiiiiiii  emotion Dievinuuu!

2 0 atbildēt

Tas nav godīgi... siekalas saskrēja mutē. Gribu suši!!!! Tikai man te UK tādas ekstras nav uz vietas...

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
17 avatars17

ideāli

0 0 atbildēt

Un cik tas kopā apmēram izmaksāja?

0 0 atbildēt

Paldies, Pakaļa, par padomu. Nākamreiz tā arī darīšu!

0 0 atbildēt

Dievinu suši emotion

0 0 atbildēt

Suši rīsi? Suši lapas? Pa kautko tādu pirmoreizi dzirdu. Man liekas ka tu ko jauc, jo tie ir parasti rīsi un parasts jūras kāposts nevis ar škirnu suši.

1 1 atbildēt

es dazhreiz ar asajaam krievu sinepeem aizvietoju Vasabi emotion

0 0 atbildēt

Suši tik tiešām ir garšīgi, bet neiesaku arī aizrauties a to vēderā dzīvība var rasties emotion

1 1 atbildēt

Sušī japrot gatavot, protams es dodu priekšroku tiem bez tās zaļās lapas, bet ir okei. ;]

0 0 atbildēt

Man iepriekš negaršoja, jo biji par daudz etiķi piegāzusi. Atsūti vienu pa pastu, lai varu nogaršot emotion

0 0 atbildēt