GARŠĪGI,BET DĀRGI
Es jau tik sen gribu suši uztaisīt, bet nekādīgi nevaru saņemties :D Varbūt tevi var sarunāt?:D
otrajā reizē jau sanāks mazāk maksāt jo nebūs jāpērk ne soja, etiķis, bambusa dēlis ganjau ka arī nē.
nori lapas 1.29, krabji 1 ls gurkis ~1ls soja, gingers, vasabi un addoni ~2 Ls uz 10 sushi stienjiem! Kopā 5 Ls par 10 sushi! nemaz tik dārgi nav, protmas ar garneleem, lasi, kaviaru ir dārgi, bet ar krabju nujinjaam ir tik pat garshiigi un pa 5Ls sanaak ljoti daudz!
mājās tiešām var uztaisīt labus suši, turklāt pašam taisot, tas sanāk ļoti lēti un ļoti daudz. Vajadzēja parādīt vēl pašu ietīšanu, jo tā daudziem ir nesaprotama
Es suši taisu nedaduz savādāk un iesaku negriezt gatavo desu uzreiz, bet nogaidīt kādas pāris minūtes. tad suši kārtīgi pielīp un suši sanāk apaļāki.
Tu gribi tagad teikt, ka man ir jābrauc uz veikalu visu šito pirkt un tad vēl taisīt? :D
Vispār jau lapa ir jāgriež uz pusēm, un tad jārullē iekšā visi tie labumi!
Dievinu sushi un arī bieži gatavoju, mmm sakārojās!
stradaju japanju restorana par sushi pavaru , un te ir daudz daudz kas nepareizi darits , bet nu jaa , mees neesam restorana , un varbut tapec izskatam nav nozimes , galvenais ka garsho labi , bet ari par to es shaubos , ja izmanto veselu nori lapu , negarshigus risus , + vel liek ledusskapi . bet nu okej.
+ no manis, bet varēji jau pacensties sarullēt glītāk :D un rīsus arī nevajag likt tik daudz - uz pusi mazāk ! :)