local-stats-pixel fb-conv-api

Super veselīgās pilngraudu biezpiena pankūkas !28

246 0

Šorīt nolēmu uztaisīt kaut ko veselīgu. Gribējās pankūkas, bet kā tās pagatavot veselīgākas? Izmantojot pilngraudu miltus ! Citi šos var saukt par biezpiena plācenīšiem, bet man šīs tomēr ir pankūkas.


Vajadzīgās sastāvdaļas ( normāli varēs paēst 3-4 cilvēki)

Pilngraudu milti 160g jeb 1 glāze ( Es izmantoju pilngraudu rudzu miltus)
Vājpiena biezpiens jeb 1 glāze vai pusotra paciņa ( 270g)
Brūnais cukurs ( 2 ēdamkarotes), var arī parasto, bet brūnais iedod labu aromātu.
Soda ( 0,5 tējkarotes)

3 mazas vai vidējas vai arī 2 lielas olas
Pusglāze piena
Šķipsniņa sāls

246 0 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000

emotion natürlich, var diskutēt par veselīgumu, jo milti jebkurā to izpausmē ir kaitīgi, tāpat kā cukurs. :)) Bet tas, cik noprotu, ir pakārtoti. :)

2 0 atbildēt

Laikam autoram nav ne jausmas ko nozīmē veselīgi. Šis ir līdzīgi kā McDonalds ieliek lielākajā, treknākajā burgerā salātlapu un muļķa cilvēki domā, ka veselīgs:)

2 1 atbildēt

Paldies, pelnīts pluss no omes, noteikti izcepšu.

0 0 atbildēt

Sanāca ļoti, ļoti garšīgi, bet par cepšanu bija tā, ka uz reiz kā uzliku virsū, tā bija jāgriež otrādāk, laikam jau tas ir atkarīgs no pašas krāsns!

0 0 atbildēt
anh avatarsanh

es zinu ko es rakstu, un piesienos par cukuru salīdzinājumu, jo atšķirība starp brūno un balto cukuru uzturvērībā ir tik ļoooooooti maza un nenozīmīga, ka ir pilnīgi vienalga kuru lietot, ja lietosi brūno cukuru tavs organisms nekādu papildus labumu nejutīs

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

🌹👏

0 0 atbildēt

Mans jautājums ir omes saprašanas līmenī. Man tik precīzu svaru nav kā autors sver miltus un vājpiena biezpienu. Vistas  dēj olas  tik dažāda lieluma, ka divas mazākas var svērt tik pat cik viena liela. Kuras man olas pielikt un kā iztikt bez svariem, tad arī pieliktu prasīto plusu.

 

 

 

0 1 atbildēt

super veselīgi. NOT!

2 4 atbildēt