Miltiem pievieno sāli,eļļu,samaisa un lej verdošu ūdeni,mīklu samīca.Mīklai jābūt gludai, nedrīkst lipt pie rokām.Mīklu liek maisiņā atpūsties(20 minūtēm). Gatavo pildījumu-sīpolu sagriež,pievieno piparus,karijs,sāli un samaisa,masai pievieno malto galu un ledainu ūdeni atkal samaisa.Mīklu sadala porcijās (70-75 g),izveltnē plāni,liek vienā malā pildījumu,pārloka aizspiež maliņas.Čeburekus cep karstā eļļā no abām pusēm uz lēnas uguns, līdz gatavs.
Lai Jums labi garšo!
Sastāvdaļas:
liellopa maltā gaļa 250 g
sīpols 1
auksts ūdens 80 ml
sāls
karijs
pipari
milti 250 g
verdošs ūdens 130 ml
sāls 1/2 tējkarotes
eļļa 1 tējkarote
eļļa cepšanai