local-stats-pixel fb-conv-api

Sulīgi, ļoti garšīgi. Mājās gatavoti čebureki2

Miltiem pievieno sāli,eļļu,samaisa un lej verdošu ūdeni,mīklu samīca.Mīklai jābūt gludai, nedrīkst lipt pie rokām.Mīklu liek maisiņā atpūsties(20 minūtēm). Gatavo pildījumu-sīpolu sagriež,pievieno piparus,karijs,sāli un samaisa,masai pievieno malto galu un ledainu ūdeni atkal samaisa.Mīklu sadala porcijās (70-75 g),izveltnē plāni,liek vienā malā pildījumu,pārloka aizspiež maliņas.Čeburekus cep karstā eļļā no abām pusēm uz lēnas uguns, līdz gatavs.

Lai Jums labi garšo!

Sastāvdaļas:

liellopa maltā gaļa 250 g

sīpols 1

auksts ūdens 80 ml

sāls

karijs

pipari

milti 250 g

verdošs ūdens 130 ml

sāls 1/2 tējkarotes

eļļa 1 tējkarote

eļļa cepšanai

96 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Pļavniekos ir tāda vieta kā čebureki. Ja kādam uznāk vēlme iekost kaķi vai balodi laipni lūgti vel iedos pīrādziņu bonusā  emotion 

4 0 atbildēt

Bez olas man parasti sanāk kraukšķigi emotion  Pedējo reizi sanāca kā īsto gruzīnu virtuvē taisīts. Un galvenais vārīt uz lēnas uguns. Njammm emotion 

2 0 atbildēt