Tieši kā radītas aukstajiem ziemas vakariem - īpaši sulīgās ribiņas!
Sulīgās ribiņas7
Nepieciešams: Ribiņas, cepammaiss un viss, ko vēlamies lietot kā marinādi - manās mājās iecienīta marināde ir majonēze, sinepes, ķiploks, sāls un pipari, taču tā ir gaumes lieta - tikpat labi var gatavot klasiski medus - sinepju marinādē vai jeb kurā citā. :)
Gaļu iemarinējam sagatavotajā marinādē un atstājam ievilkties pēc iespējas igāk, vēlams visu nakti,
Iemarinēto gaļu liekam cepammaisā. Neaizmirstiet maisā izdurt dažus caurumus, lai maiss cepoties neuzsprāgst :) Krāsni uzsildam lidz 220 grādiem un liekam cepties aptuveni stundu.
Pēc stundas atgriežam maisu vaļā un liekaam cepties vēl aptuveni 30 minūtes, lai gaļa apbrūninātos un kļūtu patīkami kraukšķīga.