Autora bilde
Konservētos tomātiņus...
Autora bilde
Garšvielas. (Nežēlojam - beram bagātīgi)
Konservētos tomātiņus...
Garšvielas. (Nežēlojam - beram bagātīgi)
Atkārtojam līdz grāpīt's pilns. Tad gar malām uzlejam universālo marinādi.
Tagad ķeramies pie medalus...
Protams neaizmirstam noņemt provi.
Uzmanīgi, ar karoti vai koka lāpstiņu, pabīdam gaļu nost no grāpīša malas un lejam klāt medalu, aizskalojot līdzi nedaudz marinādes. Lejam tik daudz, lai alus ir aptuveni līdz pusgrāpītim.
Vāku virsū un krāsnī iekšā uz 2h.
Rezultāts aptuveni šāds.
Pasniedzam ar kārtīgu karoti kartupeļu biezputras.
Sniedziet atsauksmes, vēlos dzirdēt, kā jums ir sanācis.