Pierau klāt saldo krējumu un liek vārīties, kad sāk burbuļot, samazina uguni un vāra ~10-15min
5min pirms gatavošanas beigām pievieno sāli (pēc garšas) un "brūno" (Gaļu neēdu- dzeru tikai "brūno")
Pierau klāt saldo krējumu un liek vārīties, kad sāk burbuļot, samazina uguni un vāra ~10-15min
5min pirms gatavošanas beigām pievieno sāli (pēc garšas) un "brūno" (Gaļu neēdu- dzeru tikai "brūno")
Nu, pasniedz ar kartupeļu biezeni, pastu, grillētiem kartupeļiem.
Labu veiksmi gatavošanā!
Tu šai lietai esi piegājis nopietni. Es parasti pa prasto - visu pannā, apcep, piešauj krējumu un āmen, bet te - sautēt katliņā, brendijs... Šiki! Droši vien garšo fantastiski.
pff,kā var likt mīnusu,te viss ir kā vajaga
Paldies,gaidu vēl receptes :)
Varētu kādu grūbu risotto,jeb kādu citu =]