Tālāk uz pannas, maucam rauduli, gurļus un kupināto gaļu
Sacepam
Tālāk uz pannas, maucam rauduli, gurļus un kupināto gaļu
Sacepam
Pielejam buljonu no grāpja
Un piešaujam tomātu pastu (OBLIGĀTI pastu, nevis kaut kādu ļevo kečupu )
Un pāris minūtes pasautējam.
Tikmēr atdalam gaļu no kaula, un grāpī pie kartoškām iekšā.
Mednieku desiņas
Un visu savienojam vislielākajā katlā kādu mājās varam atrast iekšā.
Kaut kā paskatoties uz to galdiņu ar pudelēm var secināt, ka soļanka noteikti sanāks laba, bet pa lēto gan nebūs.
Es pat bračku neteiktu ka lēti kūpināts šķinķis un normāls stilbs ar alkšņu desiņām sanāk tīri tā neko jau.
Ņam-Ņam - sakārdināji nepajokam... viss, skrienu ēst, tā - tuvākais būs Vērmanītis - tur kāreiz soļanka
Paldies tieši tagad domāju ko uzbliest uz brīvdienām ņjamājamu...mega + tev...
Man patīk tava valoda - rauduli, gurļi... Lika pasmaidīt. Un, protams, paldies par recepti.
Mana parastā soļanka nav tik izstrādāta kā Tavs fiksais variants :D Pārskrēju pāri Taviem rakstiem, bet to "riktīgo" recepti tā arī neatradu. Dikti jau gribētos zināt, kā var pagatavot vēl labāk par šo :)
Ir labs!! :) heh, pat Sasha Aleksandrs ir sponsors hehe! :D vai arī tehniskais direktors pie Tevis? :)
Velns vis tas ir garšigi bet ,kapec man ir slinkums visu to taisit kapec ?
Fuflo... Manas soļankas receptei vajag 5x mazāk naudas un 3x mazāk laika :D Studenti ar trejām gaļām nevar atļauties vienā ēdienreizē pabaroties :D