Tālāk uz pannas, maucam rauduli, gurļus un kupināto gaļu
Sacepam
Tālāk uz pannas, maucam rauduli, gurļus un kupināto gaļu
Sacepam
Pielejam buljonu no grāpja
Un piešaujam tomātu pastu (OBLIGĀTI pastu, nevis kaut kādu ļevo kečupu )
Un pāris minūtes pasautējam.
Tikmēr atdalam gaļu no kaula, un grāpī pie kartoškām iekšā.
Mednieku desiņas
Un visu savienojam vislielākajā katlā kādu mājās varam atrast iekšā.
Nu un tagad kad esam pielējuši sejas no iedvesmas galdiņa sniegtajiem labumiem, ir gards pohu paēdiens otrajā dienā.
Labu apetīti. Recepte tapusi sadarbībā ar www.laternustunda.lv ;)
Kāpēc mani meiģinājumi pagatavot pēc tavas receptes, neizskatās tā pat kā tev bildēs?
Katrs šāds, Tavs raksts, ar vien vairāk un vairāk, liek iet uz blakām esošo Rimčiku un iegādāties preces, lai kaut ko šādu pagatavotu priekšs sevis
Pohu rītā ledusskapī parasti šādi labumi nemētājas un tad nākas izkauties, kurš ies uz tirgu
Kā izpaudās sadarbība ar LaternustundadotLV? Piegadāja aliņu iedvesmai? :D
soļanka pati labākā zupa ever, tikai man vēl pagaidām nav tādu iekšu, lai saņemtos un viņu uztaisītu
no sākuma pasēžam pie šmigas galdiņa, un tad žračku taisīt (žargonismi edition)
Man patīk tava valoda - rauduli, gurļi... Lika pasmaidīt. Un, protams, paldies par recepti.
Mana parastā soļanka nav tik izstrādāta kā Tavs fiksais variants :D Pārskrēju pāri Taviem rakstiem, bet to "riktīgo" recepti tā arī neatradu. Dikti jau gribētos zināt, kā var pagatavot vēl labāk par šo :)
Paldies tieši tagad domāju ko uzbliest uz brīvdienām ņjamājamu...mega + tev...
Es pat bračku neteiktu ka lēti kūpināts šķinķis un normāls stilbs ar alkšņu desiņām sanāk tīri tā neko jau.