Sagatavo formiņu cepšanai. Manā variantā es sasmērēju formiņu ar to pašu cepšanas margarīnu un apbēru ar miltiem.
Liek gatavo masu formiņā un paber ar rozīnēm
Sagatavo formiņu cepšanai. Manā variantā es sasmērēju formiņu ar to pašu cepšanas margarīnu un apbēru ar miltiem.
Liek gatavo masu formiņā un paber ar rozīnēm
Krāsns karstums ~ 200 grādi. Cep 20 ~ 25 minūtes
Liek kūku cepties
Pa to laiku var izmazgāt kaudzi trauku, kurus izmantojām kūkas gatavošanā. Bļodas ir ērti mazgāt ar karstu ūdeni. Tas tikai tā, starp citu ;)
Pārbauda, vai kūka gatava. To var pateikt pēc tā, ka vidus ir pacēlies. Vai arī vienkārši pābaudīt to ar nazi. Ja, izvelkot nazi, uz tā ir mīkla, tad vajag vēl pacept.
Rozīnes pirms tam lika ūdenī, lai vēlāk, izņemot no formiņas, tās nenobirtu.
Oula! Kūka gatava! Ātri, ērti un garšīgi
Jopcik bitīt, viņa bija tik salda, ka tagad vairs uz neko saldu skatīties negribās, kur nu vēl ieēst.