Sveiki! Šodien gribu padalīties ar šokolādes kūkas recepti, kura, manuprāt, ir neticami garšīga.
P.s. Sorry par bilžu kvalitāti...
Sveiki! Šodien gribu padalīties ar šokolādes kūkas recepti, kura, manuprāt, ir neticami garšīga.
P.s. Sorry par bilžu kvalitāti...
Nepieciešamās sastāvdaļas
* 200 grami margarīna cepšanai
* 200 grami tumšās šokolādes (der arī rūgtā)
* 4 olas
* 200 grami cukura
* 200 grami miltu
* 1/2 tējkarote kanēļa
* rozīnes
* pūdercukurs
Margarīnu sagriež mazākos gabaliņos, lai ātrāk to izkausētu. Kausē uz plīts.
Šokolādi salauž gabaliņos.
Kad margarīns ir pilnībā izkusis, pievieno tam klāt šokolādi.
Visu sajauc viendabīgā masā un ļauj atdziest.
Rozīnes ieliek ūdenī.
Sakuļ olas ar cukuru
Masai jābūt labi sakultai
Pievieno atdzisušo šokolādes/sviesta masu, miltus, kanēli klāt sakultajām olām ar cukuru
Visu kārtīgi sajauc. Mīklai nevajag būt pārāk šķidrai. Ja tā ir tāda, tad var pievienot klāt nedaudz miltu.
Jopcik bitīt, viņa bija tik salda, ka tagad vairs uz neko saldu skatīties negribās, kur nu vēl ieēst.