Šokolādes ķiršu kūka8
104
2
Sastāvdaļas - 200g margarīna cepšanai, 200g tumšās šokolādes, 4 olas, 200g cukura, 200g miltu, 100 - 150g ķiršu, pusotra tējk. kanēļa, pūdercukurs dekorēšanai.
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200C. Iezied kūku formu ar margarīnu un izkaisiet ar miltiem: pagroziet formu tā, lai milti noklātu visu formas iekšpusi. Liekos miltus izberiet.
Reklāma
Katliņā izkausē margarīnu un pievieno šokolādes gabaliņus. Noņemt katliņu no uguns un ļaut šokolādei karstumā izkust (margarīnu un šokolādi var kausēt arī mikrolviņu krāsnī).
Viegli sakult olas ar cukuru, pievienot atdzisušu šokolādes un margarīna maisījumu.
Piebērt miltus un kanēli , sajaukt viendabīgu masu un ieliet sagatavotajā formā.
Reklāma
Virsū uzbērt ķiršus un likt cepeškrāsnī cepties 15 - 17 minūtes.
Pasniedzot pārkaisīt kūku ar pūdercukuru.