Hey!
Atkal vēlos padalīties ar jums kādā garšīgā receptītē! (:
Sastāvdaļas:
*~3 paciņas Selgas cepumu
*1 krūze stiprassaldas kafijas
*150 g riekstu
*300 g šokolādes
*150 g sviesta
*3 ēdamkarotes ūdens
Hey!
Atkal vēlos padalīties ar jums kādā garšīgā receptītē! (:
Sastāvdaļas:
*~3 paciņas Selgas cepumu
*1 krūze stiprassaldas kafijas
*150 g riekstu
*300 g šokolādes
*150 g sviesta
*3 ēdamkarotes ūdens
Katliņā ielej 3 ēdamkarotes ūdens, ieliek sasmalcinātu šokolādi un sviestu. Uz mazas uguns, nepārtraukti maisot, silda, līdz iegūst viendabīgu masu.
Tikmēr uztaisa krūzi stipras un saldas kafijas.
Gatava šokolādes masa.
Kafiju ielej kādā ērtākā traukā.
Cepumus mērcē kafijā un kārto šķīvja.
Pārklāj ar šokolādes masu.
Tad atkal kārtu cepumu.
Un atkal šokolādi. Un tā turpina, līdz beidzas cepumi vai sasniegts vēlamais augstums. Beigās noklāj ar šokolādes kārtu.
Tad nokaisa ar riekstiem un sasmalcinātiem cepumiem(ja paliek pāri)
Pēc tam liek uz nakti leduskapī.
es visu laiku esmu taisījusi biezpiencepumkūku, par šādu variantu nebiju iedomājusies. noteikti izmēģināšu, paldies. ;))
Man vienīgajam tie rieksti pec pirmā acu skatiena izskatijās pec sagriezstiem cīsiņiem? Bet kūka garšīga, kad biju mazāks mamma man šitādas taisija, un varēja ēst ar gardu muti
Man gan cepumus labāk patīk mērcēt kakao, bet ir forša tava recepte ;) +++