Tā reiz teica kāds mans paziņa kad uzdevu jautājumu :kas šodien par svētkiem?
Nu tad vienkārši par to ka pirmdiena izcepu smilšu mīklas pīrāgu/ kūku.
Šodien vienīgā pirmdiena šajā nedēļā2
109
0
Šitādas divas izrullēju, bet ja slinkums tad var kā drumstalas taisīt
Āboli un saldais krējums ( prekš pilsētniekiem), jeb krējums ( prekš lauku cilvēkiem)
Reklāma
Saldētas zemenes pāri otrajai mīklas kārtai. Apnika gaidīt kamēr atlaidinās. Sagriezu šķēlēs un saliku. Pārlēju ar saldo krējumu. Jāpiemin ka pietika ar 500gr saldā krējuma.
Cepu 20-25 min 185°C.
Izskatās pabriesmīgi taču garšo lieliski. Un ar saldējumu vispār mmmm vienreizēji.
Tiem kas bīstas no pārāk trekna- slikta doma.