Jau vairākkārt esmu mēģinājusi veidot fotorecepti, bet viss beidzas ar to, ka man ir slinkums fotografēt un dažas lietas aizmirstu nofotografēt.
Nu, tad beidzot esmu saņēmusies un to izdarījusi!
Bon apetit
Jau vairākkārt esmu mēģinājusi veidot fotorecepti, bet viss beidzas ar to, ka man ir slinkums fotografēt un dažas lietas aizmirstu nofotografēt.
Nu, tad beidzot esmu saņēmusies un to izdarījusi!
Bon apetit
Šai slinkajai receptei nepieciešams (tā kā šī recepte ir slinka es linku visu uz acu mēru) :
1) Trīs olas
2) Pus kilograms kotlešu masa
3) Kāpostu lapas
4) Sāls
5) Tupeņu ciete
6) Kaut kādas garšvielas
7) Sīpoli un ķiploki
Būs arī mērcīte, bet tas tālāk
Nezinu kā jūs, bet es parasti kāpostu lapas novāru,
Pēc novārīšanas es viņas sablenderēju, jo esmu pārāk slinka lai iepriekš grieztu utt.
Sīpolus ar asarojošām acīm nomizoju un pēc tam arī ķiplokus,
Un atkal visu to sablenderēju.
Visu iepriekš minēto sajaucu vienā putrā. Ir OK
Protams, sakarsēju pannu,
Kā apzinīgs cilvēks sākumā uzcepu vienu un pārbaudu vai nejuks ārā. Itkā nejūk ir OK,
Blā,blā,blā cepu kamēr brūni un lieku atsevišķā katliņā.
Kaut kur pa vidu pagatavoju mērcīti, kurā sautēšu tīteņus.
Kečups+saldais krējums (šeit var izpausties kā vien vēlas)
Tīteņus sautēju tajā mērcītē 10-15 min
Un, tad viss ir gatavs.
Es ēdu. Daži sajuka sautēšanas ceļā, bet ir OK
Labu apetīti!