Nosaukums radies dēļ tā ka vairāk rīsus un malto gaļu, un tur visu pārējo netin iekšā kāpostu lapas bet gan kāpostus sagriež un visu kopā sautē!
Atvainojos ja ir drukas kļūdas!
Nosaukums radies dēļ tā ka vairāk rīsus un malto gaļu, un tur visu pārējo netin iekšā kāpostu lapas bet gan kāpostus sagriež un visu kopā sautē!
Atvainojos ja ir drukas kļūdas!
Sasāvdaļas - Maltā gaļa, garšvielu maisījums maltajai gaļai, burkāns, ķiploki, svaigs kāposts, rīsi, universālais garšvielu maisījums!
Tātad sākam, metam katlā rīsus un vāram kamēr gatavi!
Pa to laiku sagriežam svaigo kāpostu, ķiplociņus un sagriežam vai, kā es, sarīvējam burkānus!
Tad malto gaļu kopā ar maltās gaļas garšvielu apcemap vai nu turpat kur visu sautēsim, vai arī uz atsevišķas pannas! kā pašam ērtāk!
Kad gaļa apcepusies beram klāt burkānus un ķiplokus, nedaudz pielej ūdeni un to visu sautē !
Pieber arī kāpostus un sautē tālāk! Protams to visu apmaisa!
Kad vis izsautējies pieberam klāt pirmstam novārītos rīsus un vēl mazliet pasautējam! Un gatavs!
Liekam uz šķīvi un mīcam iekšā! Man jau nu garšo ļoti! Viens no maniem iecienītākajiem ēdieniem (mm)
Es parasti uzmetu arī krējumiņu :) tas pēc paša izvēles ;)
Neizmirsti ielikt plusu + Paldies ;)