Nosaukums radies dēļ tā ka vairāk rīsus un malto gaļu, un tur visu pārējo netin iekšā kāpostu lapas bet gan kāpostus sagriež un visu kopā sautē!
Atvainojos ja ir drukas kļūdas!
Nosaukums radies dēļ tā ka vairāk rīsus un malto gaļu, un tur visu pārējo netin iekšā kāpostu lapas bet gan kāpostus sagriež un visu kopā sautē!
Atvainojos ja ir drukas kļūdas!
Sasāvdaļas - Maltā gaļa, garšvielu maisījums maltajai gaļai, burkāns, ķiploki, svaigs kāposts, rīsi, universālais garšvielu maisījums!
Tātad sākam, metam katlā rīsus un vāram kamēr gatavi!
Pa to laiku sagriežam svaigo kāpostu, ķiplociņus un sagriežam vai, kā es, sarīvējam burkānus!
Tad malto gaļu kopā ar maltās gaļas garšvielu apcemap vai nu turpat kur visu sautēsim, vai arī uz atsevišķas pannas! kā pašam ērtāk!
Kad gaļa apcepusies beram klāt burkānus un ķiplokus, nedaudz pielej ūdeni un to visu sautē !
Pieber arī kāpostus un sautē tālāk! Protams to visu apmaisa!
Kad vis izsautējies pieberam klāt pirmstam novārītos rīsus un vēl mazliet pasautējam! Un gatavs!
Liekam uz šķīvi un mīcam iekšā! Man jau nu garšo ļoti! Viens no maniem iecienītākajiem ēdieniem (mm)
Es parasti uzmetu arī krējumiņu :) tas pēc paša izvēles ;)
Neizmirsti ielikt plusu + Paldies ;)
Vispār slinkie kāpostu tīteņi ir kaut kas līdzīgas kotletēm, tikai tām klāt ir pievienotas izvārītas un sagrieztas kāpostu lapas ar vārītiem rīsiem!
Tev jau vairāk izskatās pēc sautējuma ;)
Lasu visās šitās receptes un vienmēr man ir viens ieteikums - pārstājiet lietot tās universālās garšvielas, kurās ir garšas, smaržas pastiprinātāji un citi E "vitamīni". Ar pipariem un citām garšvielām var panākt tikpat labu garšu, bet sanāk krietni veselīgāk :)
sauc to kā gribi, bet tikai ne par kāpostu tīteņiem!
uzsvars uz TīTEņI , tā tad kkas jātin!
kāpostu gaļas un garšvielu sautējums! :P