Atvainojos, ka fočēts ar ziepju trauku :D
Vajadzīgs:
500.g makaroni (jebkādi).
Spilvas ķinas saldskābā mērce.
Spilvas lečo.
Krievijas siers.
Viena paciņa maltās gaļas.
Divas bundžiņas sarkano pupiņu.
Garšvielas pēc izvēles.
Atvainojos, ka fočēts ar ziepju trauku :D
Vajadzīgs:
500.g makaroni (jebkādi).
Spilvas ķinas saldskābā mērce.
Spilvas lečo.
Krievijas siers.
Viena paciņa maltās gaļas.
Divas bundžiņas sarkano pupiņu.
Garšvielas pēc izvēles.
Viss nepieciešamais, tikai gaļu nevar redzēt :D
Apcepam gaļu ar izvēlētajām garšvielām. Kad gaļa uzcepta, tad pievienojam lečo, ķīnas mērci un pupiņas.
Kamēr čillī gatavojas ( gatavs ir, kad uzmet pirmo burbuli) liekam vārīties makaronus.
Kamēr makarōni plunčājas, sarīvējam sieru.
Kad makaroni uzvārīti, čillī uztaisīts, siers sarīvēts, ieziežam pannu ar sviestu vai eļļu. Tad kārtojam kārtās (makaroni, čillī, siers). Kad viss salikts, liekam cepties to maziņo ;D(220 grādos)
Un lūk vis smuki izcepies un gatavs ēšanai. Lai labi garšo, spocēni (: