Kāpostus nospiež, liek katlā, pievieno ūdeni (100 ml), eļļu 2 ĒK, sautē zem vāka 50-60 minūtes, pievieno gaļas buljonu, karsē. Dārzeņus sīki sagriež, apcep eļļā, pievieno tomātu pastu un cukuru 1/2 TK, karsē 2- 3 minūtes, pievieno kāpostiem, karsē vēl 10 minūtes. Vārītu gaļu sagriež gabaliņos, pievieno kāpostiem. Miltus apcep eļļā 1 EK, pievieno nedaudz šķidruma no zupas, pievieno zupai un uzkarsē. Lai jums labi garšo! Balso, seko, iesaki citiem ! Paldies par uzmanību!
Sastāvdaļas:
gaļas buljons 500 ml
gaļa 300 g (liellopu)
skābētie kāposti 300 g
sīpols 1
selerijas sakne 40 g
milti 1 ĒK
sāls
cukurs 1 TK
pipari
tomātu pasta 1 ĒK
augu eļļa 4 ĒK