local-stats-pixel

Skābu kāpostu zupa11

Skābu kāpostu zupa. Receptes. Zupa. Pusdienām vai vakariņām!

Kāpostus nospiež, liek katlā, pievieno ūdeni (100 ml), eļļu 2 ĒK, sautē zem vāka 50-60 minūtes, pievieno gaļas buljonu, karsē. Dārzeņus sīki sagriež, apcep eļļā, pievieno tomātu pastu un cukuru 1/2 TK, karsē 2- 3 minūtes, pievieno kāpostiem, karsē vēl 10 minūtes. Vārītu gaļu sagriež gabaliņos, pievieno kāpostiem. Miltus apcep eļļā 1 EK, pievieno nedaudz šķidruma no zupas, pievieno zupai un uzkarsē. Lai jums labi garšo! Balso, seko, iesaki citiem ! Paldies par uzmanību!

Sastāvdaļas:

gaļas buljons 500 ml

gaļa 300 g (liellopu)

skābētie kāposti 300 g

sīpols 1

selerijas sakne 40 g

milti 1 ĒK

sāls

cukurs 1 TK

pipari

tomātu pasta 1 ĒK

augu eļļa 4 ĒK

93 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 11

0/2000
Uz pogām baigie labā. 👍
2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Jā, uz pohu šitas ir glābējs.

To gaļu jau var vārīt kopā ar kāpstiem un nekrāmēties atsevišķi.

1 0 atbildēt
Ā, un kur auksts vārīts kartupelis?
1 0 atbildēt
Labi, atvainojos, eju vārīt skābeņu zupu.
1 0 atbildēt
Šī nav klasika, bet arī laba. Miltu vietā sauju rīsus, buljona un eļļas vietā kaulu, pasta ir gaumes lieta, virsū treknu krējuma piku un 3 bazilika lapas. Aizrāvos ....
1 1 atbildēt

Padomju ēdnīcu brīnums. Ne kam neder. Kulinārais analfabētisms. Šī zupa, pat ja labi garšo nākamās dienas rītu nepiedzīvos. Vis maz ēdamā veidā nē. Un pie vainas būs sīpols ko ja es pareizi sapratu sacepj kopā ar pārējiem dārzeņiem un pievieno katlam. Sīpola bojāšanos paātrinās cukurs un milti. Baigi atgādina padomju ''stolovajas'' produktu. Godī sakot es šo (nevaru izdomāt pat kā nosaukt, var būt ''ātrās kājas'') pat tikko gatavotu neēstu.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt