Sveikiņi!
SASTĀVDAĻAS:
Kausētais siers - 1/2 paciņa.
1 vistas fileja
400g brokoļi(svaigi vai saldēti)
1/2 puravs
3 kartupeļi
4 burkāni
1 ķiploka daiviņa
dažas pētersīļa lapiņas
angļu sinepes(var arī iztikt)
PAGATAVOŠANA: 50 min
1) vistu sagriež gabaliņos, apsmērē ar sinepēm.
2) Ielej katlā ūdeni, "piešķil" plīti.
3) nomizo, sagriez burkānus un kartupeļus, ieliec katlā.
4) uzkarsē pannu, uzcep vistu uz ātras uguns.
5) kad vista apcepta liec to katlā.
6) sagriez un pievieno 1/2 izmēra puravu.
7) kad viss jau kādas 10 min ir pavārijies pievieno brokoļus.Ja esi nopircis svaigu brokoli, ieteicams to sākumā paturēt atsevišķā traukā verdošā ūdenī.Sakapā to smalkās "puķītēs".
8) sarīvē virs katla ķiploka daiviņu un vāri vēl 10 min.Var pievienot sāli vai bulijona kubiņu.
9) Pievieno kausēto sieru.Ar 1/2 pilnīgi pietiek, tomēr tas atkarīgs no katla izmēra.
10) Sieru izmaisi līdz zupa iegūst dzeltenu krāsu.
11) ar rokām saplēs pētersīļus.
LABU APETĪTI!