Vakar atkal sagribējās uzcept siera standziņas, kādreiz cepu sālsstandziņas, tagad modificēju uz siera standziņām.
Pagatavošana tikai 30 minūtēs!!!
Vakar atkal sagribējās uzcept siera standziņas, kādreiz cepu sālsstandziņas, tagad modificēju uz siera standziņām.
Pagatavošana tikai 30 minūtēs!!!
Šeit redzami nepieciešamie produkti:
Mīkla (vislabāk sasaldēta, nav pašam jāčakarējas), bet iesaku ņemt TEŠLA sarkano mīklu, tā ir labāka par šo.
Siers (pēc izvēles, bet tādu, kas labi kūst)
Viena ola (ar ko apsmērēt)
Dilles - pēc izvēles
Ķimenes
Un sāls, kas protams nav bildē.
Izņemam mīklu no paciņas un pagaidam 2-3 minūtes, lai nedaudz atsalst, lai nav pilnīgs ledusklucis, jo man viņas lūza nevis griezās, es negribēju vienkārši gaidīt! Bet tikai tik maz, tas atvieglos krietni tavu laiku, visas strēmeles saliek kopā, vienu virs otras, paņemam frī griežamo, var arī nazi, bet ar šo ērtak un griežam.
Sākumā uz pusēm, pēc tam katru pusīti 5 daļās, cenšamies daudz maz vienādi griezt, lai izceptos vienmērīgi. Par cik es taisīju priekš sevis un nebija īsti daudz laika, tad es uz fikso sagriezo, kā nu sanāca un arī par ātru sāku griezt, bija sasalusi pamatīgi, lūza!
Kad esam sagriezuši, paņemam cepampapīru un ieklājam cepeškrāsns pannā
Visus gabaliņus saliekam uz pannas, bet neliekam pavisam cieši kopā, lai nesaliptu - nesaceptos kopā
Tad paņemam olu, iesitam trauciņā, samaisam un ņemam otiņu
Uzsmērējam uz visiem gabaliņiem
Tad ņemam mūsu sieriņu, yea, un ņemam rīvi. Sarīvējam, sākumā rīvēju uz pavisam smalko rīvi, bet tas neder, baigā putra sanāk tad, tāpēc ņemam vidējo izmēru un viss notiek!
Uzberam sāli, dilles, ķimenes (ja esi slinks un negribi bērt katru atsevišķi, tad vari paņemt un to visu samaisīt kopā un tad uzbērt), bet es parasti visu beru atsevišķi un beigās visam pa virsu tikko sarīvēto sieru.
Tad slēdzam iekšā plīti uz 220°, lai uzkarst (bet paskatāmeis uz mīklas iepakojuma, vai tiešām ir 220° vajadzīgi, jo citām vajag tik 200°) un liekam iekšā!
O bože, sakārojās, bet es esmu vēl darbā un viss, kas man ir ūdens