Sastāvdaļas:
100 g sviesta, istabas temperatūras
1 ola
2 gl miltu
pa 1 ĒK saulespuķu, ķirbju, sezama (vai magoņu), linsēklu
1 TK cepamā pulvera
100 g rīvēta siera
2 ĒK krējuma
Citas receptes Te
Sastāvdaļas:
100 g sviesta, istabas temperatūras
1 ola
2 gl miltu
pa 1 ĒK saulespuķu, ķirbju, sezama (vai magoņu), linsēklu
1 TK cepamā pulvera
100 g rīvēta siera
2 ĒK krējuma
Citas receptes Te
Sakuļ olu ar sviestu.
Pievieno miltus
krējumu
sēkliņas
sieru.
Sadala mīklu 2 daļās, izveido desiņas ar diam.4 cm . Ietin pārtikas plēvē, ieliek uz stundu saldētavā. Izņem mīklu, sagriež puscentimetru biezās ripās, liek uz cepamā papīra nelielā attālumā vienu no otra.
Cepj 25-30 minūtes 170 grādos.
Labu apetīti!
mana mīkla tagad stāv saldētavā, pēc apm 20 min ņemšu laukā un mēģināšu izcept, redzēs, kas sanāks.