Kā jau eZZiiC brīdināja, sēnīC dominē!
Un par cik firmas izbrauciens ir (bija) uz deguna, bija k-kas jādara!
Un tā eZZiiC ķērās vērsim... tfu, pie sēnīCsēm
Kā jau eZZiiC brīdināja, sēnīC dominē!
Un par cik firmas izbrauciens ir (bija) uz deguna, bija k-kas jādara!
Un tā eZZiiC ķērās vērsim... tfu, pie sēnīCsēm
Nu re, ku cmuki sēnīCses sadraudzējās!
Lai sēnīC sanāktu perfektas, savajadzējās:
sojas mērci, balzamiko etiķi, piparus, timiānu, ķiplocēnu, čiliku un arī mazliet sāli.
Uz pannas eļļā apcep 2/3 sagrieztus ķiplocēnus, iemet čilliku, gāž virsū sēnīC. Tad pievieno sojas mērci, balzamiko etiķi, sāli, cukuru un piparēnus. Vislaik maisot, sagaida momentu, kad sēnīC ir karamelizējušās.
Izgāž uz šķīvja un apber ar atlikušajiem ķiplocēniem un zaļumiem.
Kollegas nebeidza slavēt! Kā arī eZZiiC mazsālītos ogurčikus!
Es saprotu, ka laiku prasīt tev būtu diezgan apšaubāmi, tu gan jau pēc tā nevadies gatavojot ēst, bet tomēr, cik ilgi cept, tās būs 20 min vai 30 min, nu tā, aptuveni?