Šoreiz Selgas cepumu torte ar biezpienu un zemenēm. Lai pagatavotu torti ir vajadzīga pacietība, bet ir tā vērts. Pati esmu mēģinājusi un man sanāca ļoti labi un visi slavēja. 🍰
Sastāvdaļas
700g zemenes(200g krēmam un pārejās dekorēšanai),30g želantīna,200g saldais krējums 300g cukura,360g biezpiena,2paciņas želejas tortēm ar zemeņu garšu,1paciņa sviesta.
Pagatavošana: 300 min.
Želantīnu uzbriedina.
Cepumus sadrupina,pievieno izkausētu sviestu,samīca viendabīgu masu.
Ņem tortes formu,tajā liek cepamo papīru,selgas cepumu masu.
Tad tortes formu liek ledussakpī,lai tcepumu masa sastingst.
Zemenes priekš biezpiena masas nomazgā,sagriež 4 daļās,pārber ar cukuru.
Biezpienu izberž caur sietu,tam pievieno cukuru.
Saldo krējumu ar cukuru saputo putukrējumā,putukrējumam pievieno zemenes ar cukuru,izkausētu-atdzesētu želantīnu.
Biezpienu un visu masu ar mikseri saputo.
Liek tortes formā.
Tad patur 3 stundas ledusskapī.
Ņem zemenes dekorēšanai,nomazgā tās,pārgriež uz pusēm,dekorē torti.
To pārlej ar sagatavotu želejas šķidumu.
Liek ledusskapī,lai sastingst.
Vislabāk jau 12 stundas paturēt ledusskapī.
Selgas cepumu torte1
33
4
Reklāma