Svētkos bez kūciņas neiztikt. Šoreiz atkal ātra kūka ar mandelēm un Selgas cepumiem viducī.
Klasiskais olu biskvīts no 3 olām ,3 ēdamkarotēm cukura, 2 ēdamkarotēm miltu un vienas ēdam karotes kartupeļu cietes.
Nedaudz par mandelēm. Lasot Spokos un internetā receptes esmu pamanījusi , ka daudzi lieto no miziņām nenotīrītas mandeles. Rodas iespaids, ka neprot to izdarīt. Es daru tā. Katliņā uzvāru ūdeni un vārošā ieberu mandeles, vāru apm. 1-2 minūtes. Uz izlietnes leju visu caurdurī un tūlīt no krāna laižu virsū aukstu ūdeni, lai strauji padziest. Miziņas nu atlec pašas, atliek nedaudz paberzēt un salasīt.
Turpinājums bildēs.