local-stats-pixel

Selga atkal rullē ar mandelēm18

374 0

Svētkos bez kūciņas neiztikt. Šoreiz atkal ātra kūka ar mandelēm un Selgas cepumiem viducī.

Klasiskais olu biskvīts no 3 olām ,3 ēdamkarotēm cukura, 2 ēdamkarotēm miltu un vienas ēdam karotes kartupeļu cietes.

Nedaudz par mandelēm. Lasot Spokos un internetā receptes esmu pamanījusi , ka daudzi lieto no miziņām nenotīrītas mandeles. Rodas iespaids, ka neprot to izdarīt. Es daru tā. Katliņā uzvāru ūdeni un vārošā ieberu mandeles, vāru apm. 1-2 minūtes. Uz izlietnes leju visu caurdurī un tūlīt no krāna laižu virsū aukstu ūdeni, lai strauji padziest. Miziņas nu atlec pašas, atliek nedaudz paberzēt un salasīt.

Turpinājums bildēs.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
374 0 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 18

0/2000

nakts ņamma emotion

13 0 atbildēt

Tik ko beidzu darbiņu, tagad kāda kūciņa būtu pašā laikā :)  Visiem kārtīgi nosvinēt Valsts svētkus !

12 0 atbildēt

lai dabūtu nost miziņas no mandelēm, pietiek apliet ar verdošu ūdeni un uz dažām minūtēm atstāt. vienkāršāk nekā vārot, tad kāšot un vēl pēc tam aplejot ar aukstu ūdeni :)

par recepti + emotion

7 0 atbildēt

Mmm, cepums Tev par cepumiem. emotion

5 0 atbildēt

izskatās patiesi gardi! :)

5 0 atbildēt

Mani, kā parasti priecina Tavs perfekti cmukais dekorējums. emotion

Kūka gan nav paredzēta, bet Tavs mandeļu notīrīšanas paņemiens man noderēs, gatavojot pashu.

5 0 atbildēt
4 0 atbildēt

emotion 

4 0 atbildēt

emotion 

4 0 atbildēt

man nekad no 3 olām, miltiem un cukura nesanāk tik daudz tā biskvīta masa, kapēc tā??

3 0 atbildēt

Es kā vienmēr priecājos par dekorēšanu!! :)

2 0 atbildēt

Vajadzēja vēl vafeli kautkur pa vidu iespraust (you know what I mean :))

5 5 atbildēt

👍

0 0 atbildēt