Seleriju sakņu un vistas filejiņas karbonādītes. Ļoti garšīgas. Tā kā man besī krāsot olas, nolēmu izcept ļoti garšīgas vistas filejas un seleriju sakņu karbonādītes. Kamēr pārejie bezjēgā krasoja olas, tikmēr gatavoju.
Parasti taisu - vistas fileja 1:1 Seleriju saknes. (1 Kg vistas fileja, 1 Kg seleriju sakņu, 1/2 tējkarote maltu melno piparu, 1/3 tk. sāls, 2 olas, milti un Olīveļļa)
Šoreiz gan krietni vairāk.
7 Lielas seleriju saknes.
Vistas fileja - 3 Kg.
Sāls - 2 tk.
Malti melnie pipari - 3 tk.
Rīvēts Alpu siers - 600 g.
Olas - 9 gab.
Milti - 1/2 paka.
Olīveļļa 1 litrs.
Man sanāca 52 ņamīgas Seleriju karobādes.